Doorgaan naar content

Gratis verzending vanaf €35

Turkse koffie

Koud gebrouwen koffie

Pour over Hario V60

Aeropress

French Press

Ontwikkel de koffiesmaak die het beste bij jou past met de basis recepten die wij jou hier meegeven. Het is aan jou om te kiezen wat je wilt benadrukken in je koffie en welke zetwijze beste bij jou past. Zoek dus zelf jouw ‘perfecte koffie’ door veel te oefenen en te proeven. Er zijn oneindig veel manieren om koffie te zetten, van een zoete latte tot een sterke espresso. Toch zijn er maar weinig Nederlanders die het maximale uit hun zetwijze halen. Dit komt omdat koffie als handeling onderhevig is aan een aantal factoren:

 

- Het type koffie dat je wilt maken
- Het type apparaat waarmee je koffie zetten gaat
- De manier waarop je het wilt drinken

 

Op welke manier jij jouw koffie gaat zetten vullen we niet voor je in. Maar we kunnen je wel helpen om het maximale uit jouw methode te halen. Dus of je nu al jaren koffie zet of helemaal nieuw bent met een methode, wij leren je hoe je de beste koffie kan maken.

 

KOFFIE ZETTEN ZONDER APPARAAT

Iedere dag ontdekken meer mensen dat er meer smaken in koffie zijn dan de standaard supermarkt koffie, pads en cups. Echter heerst er het idee dat je voor deze lekkere ‘speciale’ koffieproducten een luxe machine nodig hebt. En alhoewel een professionele machine zonder twijfel geweldige koffie kan zetten, zijn er veel meer manieren waarmee je koffie zetten zonder apparaat kan. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om echt lekkere koffie te zetten met verschillende koffie instrumenten. Heb je interesse om dit een keer uit te proberen? Wij verkopen ook de apparaten die je nodig hebt.

 

KOFFIE ZETTEN MET BONEN

Van Turkse koffie tot de aeropress, je gebruikt hiervoor vers gemalen koffiebonen. Maar hoe doe je dat eigenlijk, koffie zetten met bonen? Je hebt traditioneel gezien 2 apparaten nodig: een koffiemachine en een bonenmaler. Bij Qahve kunnen wij één van deze elementen voor je overnemen: wij malen de bonen met liefde naar jouw favoriete maling. Dit sealen wij direct in een speciale verpakking zodat de koffie lekker en houdbaar blijft. Bekijk onze koffie pagina en kies een maling die past bij jou. Denk aan Hario V60, Aeropress koffie en meer.