Zakelijk koffie kopen bij de echte koffiebranderij

Onze bonen zijn persoonlijk door ons uitgezocht en komen van kleinschalige boeren die een eerlijk loon verdienen. De lekkerste koffie komt van boeren die op een humane manier met liefde hun vak kunnen beoefenen.


Niet alleen leveren wij dagelijks koffiebonen die vers gebrand zijn aan particulieren in heel Nederland. Ook zakelijke klanten krijgen constant vers gebrande koffiebonen en malingen om zelf de lekkerste koffies op het werk te zetten. Zo leveren wij aan:


- Horecazaken
- Bedrijven en kantoren
- Werkplaatsen
- En nog veel meer


En dat is geen wonder. Niet alleen hebben wij hele lekkere koffie, we zijn al jaren een betrouwbare partner die niet aan moeilijke regels doet.


Koffiebonen zakelijk bestellen hoe jij het wilt

Wij willen maar één ding: jou de allerlekkerste vers gebrande koffiebonen leveren. Maar wij snappen natuurlijk als geen ander dat een restauranthouder andere wensen heeft dan een werkplaats of kantoor. Daarom bieden wij altijd zakelijke koffiebonen aan op maat. Wij doen niet aan jarenlange contracten, wij doen niet aan verplichte minimale afname of andere kleine lettertjes. Je bestelt gewoon hoeveel koffie je wilt hebben en als je tevreden bent leveren we graag de volgende keer weer speciaal voor jou gebrande bonen. Koop je groots in, dan krijg je zelfs wat korting:


Hoeveelheid - Korting
Vanaf 5 kg - 5% korting
Vanaf 10 kg - 10% korting
Vanaf 20 kg - 20% korting

 

Workshop koffie proeven bij Qahve die weet hoe het werkt

Over smaak valt niet te twisten. Natuurlijk wil jij wel de allerlekkerste koffie voor jouw personeel en klanten. Daarom nodigen we je graag uit om eens bij ons langs te komen om de verschillende Single Blends uit te proberen en jouw favoriete smaak/smaken uit te kiezen.

Op die manier leer je niet alleen meer over onze koffiebonen en het verhaal erachter, maar kan je ook zien hoe wij smaken en aroma's observeren. 

Interesse in het zakelijk afnemen van vers gebrande koffiebonen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke aanbieding.

 

Professionele koffiemachines voor zakelijk gebruik

Een goede koffiemachine is essentieel voor iedereen die het meeste uit zijn of haar koffiebonen wilt halen. Dankzij ons grote netwerk binnen de koffiebranche kunnen wij onze zakelijke klanten begeleiden met het vinden van een professionele koffiemachine die geschikt is voor op het kantoor, maar ook één die perfect is voor in een horecazaak. Wil jij een koffiezaak beginnen of jouw restaurant een boost geven in kwaliteit? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

 

Hakan:
hakan@qahve.nl