Qahve koffie abonnement

Iedere dag de lekkerste koffiebonen, verbouwd door kleinschalige boeren en vers gebrand door echte koffie-experts. Wat voorheen ondenkbaar was maken wij werkelijkheid met ons unieke koffie abonnement. Benieuwd hoe dit werkt? Lees het hier of bestel direct een proefpakket om kennis te maken met onze speciaal uitgezochte koffiebonen.

Persoonlijk koffie abonnement

Bij Qahve geloven wij niet in grootschalige massaproductie. Daarom bieden wij persoonlijke koffie abonnementen die speciaal voor jou op maat gemaakt worden. Je krijgt iedere 4 weken nieuwe bonen toegestuurd, zodat je er zeker van bent dat jouw koffiebonen de allerbeste smaak hebben. Hierbij leggen wij de nadruk op een persoonlijke service. Jij bepaalt zelf welke bonen je wilt hebben en hoe deze geleverd moeten worden. Vers gebrand, gemalen voor espresso machines of bijv. gemalen voor V60 pour over, dit en meer is allemaal mogelijk in overleg.

Hoe koffiebonen bestellen werkt

Zoals gezegd, koffie bestellen bij ons is altijd op maat en kinderlijk eenvoudig. Om het zo makkelijk mogelijk te maken werken we met de volgende details:

- Alle koffiebonen die wij verkopen zijn beschikbaar als koffie abonnement.

- Jouw koffie abonnement wordt iedere 4 weken.

- De individuele koffie zit in verpakkingen van 250 gram of 1 kilo.

- De kosten van het abonnement zijn inclusief verzendkosten.

- Het koffie abonnement is gewoon maandelijks opzegbaar.


Geen verborgen regels, geen gedoe, gewoon eerlijke koffie.
Het aanvragen van een koffie abonnement werkt als volgt:

Stap 1. Bepaal welke koffie je wilt ontvangen

Van onze geweldig zachte Colombia Single Origin tot onze Espresso Blend, echt alle koffiebonen zijn beschikbaar als koffie abonnement. Weet je nog niet zeker welke koffiebonen nou het beste bij jouw smaakpalet past? Probeer dan eens ons proefpakket.

Stap 2: Kies een geschikt pakket

Naast de verschillende soorten koffiebonen heb je ook de keuze over hoeveel koffiebonen je kan bestellen. Wij werken met 3 verschillende standaard pakketten:

Pakket 1: Het Kleine Koffie Abonnement

Inhoud: 2 pakken à 250 gram koffie naar keuze
Hoe vaak: Iedere 4 weken een nieuw pakket

Pakket 2: Het Medium Koffie Abonnement

Inhoud: 4 pakken à 250 gram koffie naar keuze

Hoe vaak: Iedere 4 weken een nieuw pakket

Pakket 3: Het Grote Koffie Abonnement

Inhoud: 8 pakken à 250 gram koffie naar keuze
Hoe vaak: Iedere 4 weken een nieuw pakket

Stap 3. Kies het type koffie dat je wilt hebben

Iedereen drinkt zijn of haar koffie anders. Het is dan ook uitermate belangrijk dat je koffiebonen hebt die geschikt is voor jouw manier van koffiezetten. Maal je zelf bonen? Dan zijn onze vers gebrande koffiebonen perfect. Heb je liever gemalen koffie? Dan hebben we meerdere opties voor je:

- Vers gebrande koffiebonen
- Espresso maling
- Fliterkoffie/ Hario V60 maling
- Moca/ Percolator maling
- Cafetiere/ French Press/ Aeropress maling

Wij malen met alle liefde onze vers gebrande bonen op de fijnheid die voor jou het beste is. Dit verpakken wij direct luchtdicht in een duurzame composteerbare verpakking voor een circulaire wereld en voor de smaak en kwaliteit zodat dit goed behouden blijven.

Stap 4. Laat ons weten wat je wilt hebben

Weet jij nu precies wat je wilt hebben? Stuur ons dan via de mail of dit contactformulier een berichtje dat je je aan wilt melden voor het Qahve koffie abonnement. Laat hierbij weten welke smaak het moeten worden, welke grootte je wenst te ontvangen en natuurlijk of het gemalen moet worden. Wij nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om dit af te handelen, en sturen je zo  snel mogelijk jouw eerste lading vers gebrande koffiebonen op!

 

Wij helpen ook met het vinden van echt goede koffiemachines

Koffiebonen zijn het allerbelangrijkste element van een goede kop koffie. Toch helpt een professionele koffiemachine erg met het produceren van goede espresso, cappuccino en meer.Qahve  verkoopt zelf geen apparatuur naast onze Aeropress en Hario V60 instrumenten.

Echter hebben wij door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd binnen deze branche. Hierdoor kunnen wij bijna altijd een geschikte machine voor jou vinden op basis van jouw budget, benodigde capaciteit en koffiespecialiteit wensen. Wij geven graag persoonlijk en natuurlijk vrijblijvend advies. Neem hiervoor contact met ons op via:[Contactinformatie & contactformulier]